Kayaking helth benefits - active childhood
dizajn logotipa i brand identiteta

Kayaking health benefits – active childhood je zajednički projekt Kajakaškog saveza Zagreba, Makedonskog kajakaškog komiteta i Kajakaške zveze Slovenije. Svrha projekta je popularizacija zdravstvenih benefita bavljenja kajakaškim sportom. Uz to što se bave ovim jako dinamičnim i fizički zahtjevnim sportom, kajakaši su ujedno i ljudi koji vole prirodu i brinu o njoj i njenim ljepotama.
Naš je zadatak bila izrada kompletnog vizualnog identiteta projekta. Lik kajakaša ili kanuiste u logotipu je bio apsolutni prioritet. Kako dinamika pokreta i snaga ovog sporta najbolje dolaze do izražaja na fotografijama kajakaša u zaveslaju, stilizirali smo upravo taj motiv. Smještanjem teksta naslova iza stiliziranog lika dobili smo osjećaj pokreta i brzine. Odabir boja simbolizira s jedne strane zdravlje i brigu o prirodi (zelena) i s druge, vodu kao medij u kojem se akcija događa (plava).

Uz logo kreirali smo i vizualni identitet koji smo provukli kroz sve materijale korištene u projektu, vizitke, memorandum, roll-upove, cerade, magnete itd.

Previous slide
Next slide

Postani i ti naš sretni klijent

Spremni ste za kreiranje sjajnih stvari s nama?
Podijelite s nama par detalja za početak i krenimo u zajedničku avanturu dizajna!