Dalmatinski tartuf - Donatov crni dijamant

Kuharica objedinjuje recepte 15 vrhunskih hrvatskih kuhara za jela s tartufima obitelji Matak iz zadarskog zaleđa, te tako promovira ne toliko poznati dalmatinski tartuf.

Svaki kuhar predstavljen je kraćom biografijom te sa minimalno po dva recepta. Jela sa tartufima spadaju u kategoriju ekskluzivnih jela koja se ne konzumiraju svakodnevno pa tako i vizualno kuharica odiše ekskluzivnošću i elegancijom. Tome doprinosi izbor serifne tipografije te korištenje ilustracija u stilu bakroreza. Vizualni naglasak je na fotografiji jela koja zauzima gotovo cijelu stranicu pa dolazi u prvi plan. Uz fotografiju je naziv jela ispisan različitim rezovima iste tipografije te se na taj način diferencira glavna namirnica u jelu i vrsta tartufa koji je korišten.

Korice prikazuju ruku umazanu zemljom (jer je traženje tartufa ipak prljav i mukotrpan posao) koja drži blago – tartuf koji je dodatno naglašen parcijalnim sjajnim lakom.

Više o kuharici možete pročitati na:
https://zadarski.slobodnadalmacija.hr/zadar/zadar-plus/ivica-matak-prvi-je-objavio-da-zemlja-dalmatinskog-zaleda-cuva-skupocjene-crne-gurmanske-dijamante-sada-su-tartufi-dobili-i-ukoricenu-posvetu-1073269
Previous slide
Next slide

Postani i ti naš sretni klijent

Spremni ste za kreiranje sjajnih stvari s nama?
Podijelite s nama par detalja za početak i krenimo u zajedničku avanturu dizajna!