Kuharica objedinjuje recepte 15 vrhunskih hrvatskih kuhara za jela s tartufima obitelji Matak iz zadarskog zaleđa, te tako promovira ne toliko poznati dalmatinski tartuf.
Svaki kuhar predstavljen je kraćom biografijom te sa minimalno po dva recepta. Jela sa tartufima spadaju u kategoriju ekskluzivnih jela koja se ne konzumiraju svakodnevno pa tako i vizualno kuharica odiše ekskluzivnošću i elegancijom. Tome doprinosi izbor serifne tipografije te korištenje ilustracija u stilu bakroreza. Vizualni naglasak je na fotografiji jela koja zauzima gotovo cijelu stranicu pa dolazi u prvi plan. Uz fotografiju je naziv jela ispisan različitim rezovima iste tipografije te se na taj način diferencira glavna namirnica u jelu i vrsta tartufa koji je korišten.
Korice prikazuju ruku umazanu zemljom (jer je traženje tartufa ipak prljav i mukotrpan posao) koja drži blago – tartuf koji je dodatno naglašen parcijalnim sjajnim lakom.
Spremni ste za kreiranje sjajnih stvari s nama?
Podijelite s nama par detalja za početak i krenimo u zajedničku avanturu dizajna!