afsdfasdf a afs adsf asdf asdf adsf asdf asfd asdf adsf as

“Meni je ova nominacija već veliko priznanje i čast mi je biti među ovim ljudima. Ako dobijem nagradu, bit će to za mene još jedno veliko priznanje. Ali svakako ću se potruditi da večeras uživam ovdje. Baš me zanima hoće li moji favoriti osvojiti nagrade”, rekla je dobro raspoložena pjevačica Albina.

“U redu je da dobije Tatjana Jurić ili ja. Andrija Jarak je dobio triput, ja želim biti bolji. Manjine, albino i to”, našalio se Mario Lipovšek Battifiaca, koji je nominiran u radijskoj kategoriji s Tatjanom Jurić i Robertom Ferlinom.

“Sve je savršeno, super su organizirali i sve lijepo teče. Meni se jako sviđaju svi nominirani pa ne znam tko će pobijediti. Svi su krasni i nominirani u kategoriji glazbe lijepo pjevaju”, rekla je pjevačica Severina prije početka dodjele nagrada Zlatni studio.

“Vidjet ćemo što će biti. Mislim da će Šprajc pobijediti, a on misli da ću ja pobijediti tako da ćemo vidjeti. Iskreno, ne znam zašto nas ljudi stalno nominiraju, ali mi je drago da nas gledaju i nominiraju”, rekla je Mojmira Pastorčić.https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=280&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fjutarnji.list%2Fvideos%2F339854251333239%2F&show_text=false&width=560&t=0


Uskoro počinje peta jubilarna dodjela najveće medijske nagrade Zlatni studio! Prijenos svečane dodjele uživo možete pratiti od 20.05 sati na prvom programu HTV-a, a uskoro će biti objavljeni dobitnici u svih 19 kategorija koji će primiti prestižne kipiće Zlatnog studija.

Zlatni studio ponosno nosi ime najdugovječnijeg televizijskog tjednika na ovim prostorima, prvi put tiskanog 3. travnja davne 1964. godine. Uz moto „Najbolji biraju najbolje“, ova nagrada kombinirano je priznanje struke i publike kojim Studio nagrađuje rad i trud domaćih kreativaca koji su obilježili proteklu godinu.

Nakon više od 800.000 glasova koji su pristigli putem kupona objavljenih u tjedniku Studio te online glasova na portalu jutarnji.hr, završilo je glasanje za pobjednike najveće medijske nagrade u zemlji, a sada slijedi svečano proglašenje pobjednika po kategorijama.

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best

Isražite i ostale objave

Uncategorized

Četvrti blog

afsdfasdf a afs adsf asdf asdf adsf asdf asfd asdf adsf as

Uncategorized

Treći post

Creative design blogs come in handy while working in the field of graphic design. After all, it’s too easy to loose steam in the midst of