Bandelli Villas, dizajn logotipa

Bandelli Villas su luksuzne kuće za odmor u Dalmatinskoj Zagori. Ville su moderne i atraktivne, zamišljene kao prava „Instagram“ oaza. Uz prekrasan smještaj, u sklopu kompleksa su teretana, wellness, bazeni i priroda na dohvat ruke. Marketinška prepoznatljivost uvijek je visoko na listi prioriteta. Dizajn logotipa je prvi korak. Želja klijenta je bila jednostavan, ali efektan, elegantan i profinjen logo. Boje – siva, antracit i zlatna.

Logotip je kombinacija znaka – organskog ornamenta i serifne tipografije.

Organski ornament je dio mandale koja predstavlja cjelovitost, jedinstvo i sklad. Cilj je sugerirati osjećaj postizanja zena, vraćanja u harmoniju duha i tijela, transformirati se i otvoriti poput cvijeta. Prepustiti se onom najboljem što pruža boravak u vili koja je samo produžetak harmoničnog okruženja prirodnih ljepota Dalmatinske zagore.

Serifni font je elegantan i jednostavan, a sugerira ozbiljnost i pouzdanost.

Korištene boje su antracit siva i zlatna. Tamne boje općenito sugeriraju stabilnost, odmjerenost, ali i eleganciju, dok je zlatna u kontrastu s tamom i pruža osjećaj topline, radosti, sreće, ali i luksuza i profinjenosti.

Previous slide
Next slide

Postani i ti naš sretni klijent

Spremni ste za kreiranje sjajnih stvari s nama?
Podijelite s nama par detalja za početak i krenimo u zajedničku avanturu dizajna!